fredag 24 februari 2012

Nya böcker på väg!

Ett stort paket med nya böcker är på väg till biblioteket, så snart kommer ni att hitta lite nytt i hyllan. Några exempel på vad paketet innehåller kommer här:



 Några av er har säkert läst boken MSN - Maja söker Noa. Nu har samma författare, Eva Salqvist, kommit med en ny bok som också handlar om Maja, men om ett helt annat ämne.




Förlaget Argasso har gett ut många väldigt spännande och lättlästa böcker och här kommer ytterligare en. Dödsjakten handlar om Jake som blir vittne till ett mord och tvingas fly från mördarna.


Torsten Bengtsson har skrivit en jättebra börja-läsa-serie om Erik och nu har det kommit ut ytterligare två delar.



Nu har den andra delen i serien om Edit kommit ut. Första delen heter Silverkniven och det är en serie om vampyrer och annat läskigt. Mycket spännande!

Skoterfärden är en lättläst historia om Gustav som trillar av sin kompis skoter och blir ensam kvar i kylan och mörkret. Plötsligt hör han ett mystiskt flåsande en bit bort...


Detta är en häftig bok om åskguden Tor och hans följeslagare som beger sig till jättarnas land för att utmana dem i en stor strid. Läs och se hur det går!


Vara vänner är andra delen i serien om Jack och kärleken och den handlar just om vänskap och hur krångligt det ibland kan vara.


Välkomna in till biblioteket för att låna eller reservera!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar